Agentul tau imobiliar ✔️ Remus Marinate

  • 12 luni ago
  • 0

Dacă sunteți în căutarea unui agent imobiliar cu care să lucrați în exclusivitate, atunci ați ajuns unde trebuie. Sunt agent imobiliar activ încă din anul 2003, anul în care am ales să lucrez în regim de exclusivitate.

În imobiliare sunt încă din anul 1993, anii 1995-1998 petrecându-i tot în imobiliare însă în Belgia, unde piața era cu totul alta.

Agentul tau imobiliar

Astăzi, la aproape 20 de ani distanță de când lucrez în exclusivitate, privind în urmă, constat că am luat decizia corectă.

Câteva date despre evoluția personală:

În anul 1999 am deschis prima agenție imobiliară din portofoliu. În România se lucra haotic (cam ca acum), fiind o piață la început de drum.

În anul 2014 am lansat Nord Rezidențial, serviciu creat special pentru vânzarea și închirierea proprietăților în zona de nord a Bucureștiului.

Din anul 2018 dețin franciza imobiliară HIRSH pe România și reprezint cumpărătorul sau vânzătorul în tranzacția imobiliară.

În anul 2018 am lansat serviciul HOUSE HUNTERS Vânătorii De Case, serviciu dedicat vânzătorilor care vând proprietatea prin noi cu comision minim sau chiar cu taxă fixă, acest serviciu fiind și acum unic în România. HOUSE HUNTERS există acum în București si Cluj iar clienții majoritari provin din străinătate.

În anul 2022 am lansat platforma Basta.ro, platformă prin care preluam proprietățile celor care vând un apartament în București și le facem o ofertă de preț în 24 de ore, cu ajutorul partenerilor noștri (Fonduri de investiții, SA-uri cu afaceri AirBnB etc). În prezent platforma a devenit un binecunoscut site de anunțuri gratuite aflat încă în proprietatea noastră.

În anul 2023 am lansat Agent Exclusiv (AGEX), serviciu creat tocmai pentru a acoperi nevoia tot mai stringentă de agenți imobiliari profesioniști.

Sunt prezent pe rețelele sociale, inclusiv pe Tik Tok, FB și Instagram cu proprietăți de vânzare și de închiriat, la prețuri negociate în prealabil.

Concret:

Vă preiau grijie și temerile vânzării proprietății dvs. pentru un comision stabilit de comun acord.

Ofer garanție contractuală pentru vânzarea proprietății în 30 de zile.

Pentru detalii vă rog să mă contactați telefonic la 0744.868.377.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie