Franciza imobiliara Agent Exclusiv

Agent Exclusiv oferă francize imobiliare în Romania, francize ce se adresează proprietarilor de agentii imobiliare dar și agenților aflați la început de drum care doresc să își deschidă o agenție imobiliară puternică și profitabilă, bazată pe concept.
Agent Exclusiv lucrează în sistem de reprezentare exclusivă sau intermediere exclusivă, comisionând ori una dintre părți ori ambele părți ale tranzacției. Franciza este prezentă astazi în Bucuresti, Romania.

Sistemul este conceput în favoarea clientului, fie că este vânzător fie că este cumpărător. Acesta va beneficia de cea mai înaltă treaptă de profesionalism și onestitate în tranzacția sa, prin colaborarea cu un Agent Exclusiv. Bineînțeles, există și partea de comision, aici proprietarul sau cumpărătorul fiind mai mult decât bucuros să îl ofere agentului la final.

Ce oferim:

1. Know-how bazat pe 25 de ani de experiență în reprezentarea imobiliară exclusivă;
2. Suport complet în realizarea obiectivelor;
3. Publicitate maximă online și offline;
4. Prezentarea agenției francizatului în Podcast imobiliar unde va avea ocazia să-și prezinte statusul, experiența, viziunea etc.

Francizatul oferă agentului următoarele:

1. Comision între 60 și 100% din tranzacție;
2. Training de inițiere (online, acesta fiind oferit de noi);
3. Publicitate în portalurile imobiliare (Storia, OLX, Basta.ro – anunțuri Premium);
4. Acces în baza de date Argus cu proprietăți și anunțuri ale proprietarilor;
5. Prezentarea agentului în website și în AGEX.ro la rubrica Agenți;
6. Prezentarea agentului în Podcast imobiliar unde va avea ocazia să-și prezinte statusul, experiența, viziunea etc;
7. Suport continuu pentru realizarea cu succes a tranzacțiilor imobiliare.

Conceptul Agent Exclusiv este rezultatul a peste 30 de ani de experientă în domeniul imobiliar a fondatorilor și este oferit astăzi în principalele orașe din Romania: Arad, Alba Iulia, Bacau, Buzau, Braila, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara, Sibiu, Otopeni, Botosani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamt, Drobeta Turnu Severin, Bistrrita, Targu Jiu, Targoviste, Focsani, Tulcea, Slatina, Vaslui, Resita, Giurgiu, Deva, Barlad, Zalau, Sfantu Gheorghe, Roman, Turda, Slobozia, Sebes, Sighisoara etc.

Prioritate pentru orașele de mai sus va avea primul venit.


Întrebări și răspunsuri:

1. De ce ai alege AgentEXCLUSIV și nu altceva, un nume care să ofere și să inspire încredere sau o franciză imobiliară cu experiență??

AgentEXCLUSIV sau AGEX este un serviciu de agenție imobiliară bazat pe sistemul de vânzări proprietăți imobiliare în sistem de reprezentare în exclusivitate HIRSH. Serivicul este denumit în mod generic franciză și este strâns legat de HIRSH, agenție imobiliară încă din 1970, cu rădăcini în Israel, prezentă în România din anul 2005.

2. De ce nu vindeți francize HIRSH?

Ba da, franciza HIRSH este disponibilă, însă, deși sistemul de vânzări a fost perfect adaptat la piața din România în anii 2005-2006 printr-o unitate pilot apoi prin deschiderea a încă 10 unități în București și apoi în alte orașe precum Pitești, Târgu Mureș etc, s-a constatat că oamenii aveau o mare problemă cu pronunția numelui. Asta se întâmplă și acum, chiar și în țări precum Cehia, unde HIRSH este probabil cea mai mare agenție din Praga și se scrie CHIRŠ.
În România ne-au spus în fel și chip: Hîrș, Hiriș, Hirs, ba s-a încercat chiar „englezirea” numelui, iesind în cele din urmă un Hărș. Mai mult, unii clienți au mărturisit că efectiv nu pot pronunța, deși se pronunță HIRȘ.
Posibil ca acest lucru să nu fi fost luat în considerare de la început, din acest motiv am ales să oferim același sistem de vânzări excepțional dar sub un nume pe care tot poporul îl poate pronunța: AgentEXCLUSIV.

3. De unde vine AgentEXCLUSIV?

AgentEXCLUSIV derivă din faptul că HIRSH este unul dintre pionierii sistemului de vânzări în exclusivitate, atât în reprezentare cât și în intermediere, iar numele de AgentEXCLUSIV tocmai asta arată: un profesionist în reprezentare exclusivă.

4. Dar de ce AGEX? AgentEXCLUSIV și AGEX este același lucru?

Da. AGEX este un acronim, adică primele două litere de la AGENT și primele două litere de la EXCLUSIV. Acest lucru se practică des în alte țări, acolo unde numele este mai lung decât ar fi ușor de pronunțat sau pentru a recunoaște ușor o marcă, un serviciu sau un simbol. Și chiar se pronunță AGEX.

5. Ce costuri presupune AgentEXCLUSIV?

Despre costuri: 100 Eur/lună agent, însă ar fi de preferat să discutăm față în față, deoarece, deși ne dorim să formăm o cât mai mare comunitate de agenți imobiliari profesioniști, această ocupație nu este totuși pentru toată lumea. Din acest motiv dorim să discutăm mai întâi.

6. Cu ce se diferențiază AgentEXCLUSIV de alte francize imobiliare?

Primul lucru ar fi acela că nu există taxe de intrare. Al doilea lucru important care ne diferențiază este acela că avem o experiență de 30 de ani în domeniul imobiliar, în România 27 de ani și 3 ani în Europa de vest, iar această experiență, sintetizată, o vom transmite mai departe agenților, pentru ca aceștia să poată cunoaște în orice moment al tranzacției punctul în care se află.

7. Agenții buni sunt în firmele mari?

Nu este nici o regulă conform căreia într-o firmă imobiliară mare sunt cei mai buni agenți sau că într-o agenție mică sunt agenți mai puțin pregătiți.
Credem că succesul în acest domeniu ține de pregătirea pe care ești gata să ți-o asumi și de cel care te pregătește. Dacă cel care te pregătește este bun, atunci vei deveni un agent bun. Mai mult decât orice, noi asta ne dorim. Agenți buni.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați la 0744 868 377.

Compare listings

Comparaţie